A balanced body is the way to a Healthy Better balanced Life

Wat doet de EMF Health Card?

Technologie en communicatie vormen de ruggengraat van de huidige maatschappij, en met een goede reden. We moeten verbonden kunnen zijn en kunnen communiceren. De EMF Health Card gebruikt natuurlijke componenten om de elektromagnetische velden die door onze communicatieapparatuur worden gecreëerd om te zetten in een veld dat met ons lichaam samenwerkt om ervoor te zorgen dat de natuurlijke bescherming ervan in een optimale staat verkeert.

HOE WERKT HET?

EMF Health Card gebruikt de vaardigheden van de natuur om het natuurlijke evenwicht van het lichaam te herstellen.

Harmonisch veld

Het belangrijkste vermogen van de EMF Health Card is resonantie. Het resoneert wanneer het in contact komt met velden van draadloze verbinding en zendt een veld uit dat de lichaamseigen bescherming versterkt.

Natuurlijk materiaal

De bestanddelen van de EMF Health Card zijn allemaal van natuurlijke oorsprong. De buitenkant is gemaakt van plastic op basis van maïs dat gekleurd is met natuurlijke kleurstoffen en de binnenkant is een combinatie van mineralen.

Terug naar balans

De EMF Health Card blokkeert geen draadloze netwerken en heeft geen invloed op draadloze signalen. het gebruikt ze om een heilzaam veld van 3 meter rondom te creëren, een veld dat zal helpen het lichaam in balans te brengen.

Probeer het zelf

98% van onze gebruikers zijn meer dan tevreden met de EMF Health Card. maar elk “lichaam” is anders. daarom moedigen wij je aan om het te proberen, en wij zijn er om je daarbij te begeleiden. als je niet tevreden bent betalen wij je graag uw aankoop binnen 60 dagen terug. Dat is genoeg tijd om het verschil te zien.

Wat doet de EMF Health Card?

Elk lichaam en elke cel heeft een elektromagnetisch veld. Ons brein versterkt dit veld met elektrische signalen. Disharmonische straling van apparaten zoals gsm’s, laptops, wifi en meer, doorkruist ons lichaam en kan onbalans en stress veroorzaken. Dit verklaart mogelijk waarom kinderen de EMF Health Card gebruiken en zeggen dat ze “rust in hun hoofd voelen”. Onderzoek door Professor Dr. Martin Pall heeft aangetoond dat elektrosmog slaapstoornissen, hoofdpijn, vermoeidheid, symptomen van depressie, rusteloosheid en stress kan veroorzaken. Meer dan 30 studies bevestigen deze negatieve impact (Prof. Pall, Journal of Chemical Neuroanatomy, 2016).
EMF HEalth Card EMF Radiation
EMF HEalth card eliminate EMF radiation

testimonials

Wat vinden onze klanten...

Daisy S.

Hoe moe of hoe moe ik ook was, het duurde altijd uren voordat ik in slaap viel en ik werd 's nachts minstens twee keer wakker. Dit had tot gevolg dat ik altijd moe was, of ik nu tot 7.00 uur of 12.00 uur sliep. Ik besloot de EMF Health Card eens te proberen, ik legde hem onder mijn kussen. Eerlijk gezegd had ik er niet veel van verwacht, maar tot mijn verbazing werd ik om 9.00 uur wakker, zonder midden in de nacht wakker te worden. Ik ben zo blij dat ik eindelijk 8 uur achter elkaar kan slapen. Na het ontwaken leg ik de energiekant naar mij toe om me een boost te geven en ben ik klaar om de dag te beginnen! Zelfs op mijn laatste vlucht nam ik de kaart mee. Ik voelde me minder moe tijdens de dienst van 14 uur en toen het tijd was voor mijn slaappauze, nam ik de kaart mee in het stapelbed. Nogmaals, normaal gesproken lukte het mij de afgelopen 7 jaar nooit om daar te slapen, maar met de kaart sliep ik als een roosje.
Zo blij om het te hebben!

EMF HEalth card on a bike

Stefani Z.

Ik ben zo blij met de aankoop van de EMF Health Card, zo'n geweldig en positief product om ervoor te zorgen dat je de juiste energie het meest gebruikt. Dankzij de kaart kan ik me op de juiste manier opladen en begin ik mijn dag met goede, hoge energie, waardoor ik 's ochtends productiever ben. Ik houd de kaart de hele dag bij me en pas hem aan aan hoe ik me voel. s Avonds vind ik hem ook kalmerend en laat ik hem me helpen ontspannen en slapen. De kaart wordt een deel van jezelf en alleen jij hebt controle over de energie die je ervan ontvangt. Een echte aanrader, de kaart is zeer goed gemaakt, komt in twee prachtige kleuren en heeft een geweldig formaat zodat je hem de hele dag bij je kunt dragen zonder dat hij in de weg zit. Het is een goede investering voor je welzijn en het is erg trendy!

EMF HEalth Card in hand

Jeanine R.

Er was een periode dat ik wekelijks tussen Amsterdam en Londen vloog. Ook al was het een korte vlucht, ik merkte elke keer dat ik vloog dat ik erg moe was en weinig energie had om de rest van de dag te werken. Een fysiotherapeut kon meten dat ik veel last had van elektrosmog. Ik kocht een EMF Health Card en hield die bij me tijdens het vliegen. Ik merkte dat ik de hele dag mijn energie behield, ook al had ik die ochtend gevlogen!

x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security