Partnerships

Hoe kunnen we samenwerken?

My Wellnessia biedt drie mogelijke partnerschapsmodellen: ambassadeur, distributeur of verkoper worden.  

Ambassadeur

De mogelijkheid om gezondheid en welzijn te bevorderen, een persoonlijk merk en een gemeenschap op te bouwen, en exclusieve toegang te krijgen tot nieuwe producten, evenementen en middelen.

Distributeur

Biedt de kans om inkomen te verdienen terwijl je hoogwaardige gezondheids- en welzijnsproducten deelt.

Verkoper

Biedt het platform om uw eigen gezondheids- en welzijnsproducten te verkopen aan een breed publiek.

Ambassadeur

Als ambassadeur kunt u de producten van My Wellnessia promoten en verkopen aan uw persoonlijke netwerk terwijl u commissies verdient en kortingen krijgt op hun producten. Dit model is ideaal voor personen die op zoek zijn naar een flexibele en weinig verplichtende manier om wat extra inkomen te verdienen.

Distributeur

Als distributeur kunt u producten van My Wellnessia kopen tegen een groothandelsprijs en ze verkopen aan detailhandelaars of klanten, waarbij u winst maakt op elke verkoop. Dit model is geschikt voor degenen die een substantiëlere onderneming willen opzetten en mogelijk hun productaanbod willen uitbreiden.

Verkoper

Ten slotte kunt u als verkoper My Wellnessia gebruiken om uw eigen gezondheids- en wellnessproducten te verkopen, waarbij u een breder publiek bereikt en gebruik maakt van onze marketing- en verkoopexpertise. Dit model is ideaal voor ondernemers die hun bereik willen vergroten en hun verkoop willen verhogen via een vertrouwd en gevestigd platform. 

Ongeacht het partnermodel dat u kiest, biedt My Wellnessia uitgebreide ondersteuning om u te helpen slagen in uw zakelijke onderneming

Heeft u vragen?

Wij hebben de antwoorden, neem contact met ons op en wij zorgen ervoor dat u ze ook krijgt.

x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security