Ontdek

De Feel Good Coin

Jouw reis naar een evenwichtigere gebalanceerde levensstijl

De Feel good coin

Een dieet zonder innerlijke strijd

De FeelGood Coin maakt gebruik van dezelfde technologie als de EMF Health Card. De munt heeft niet als doel om je te beschermen tegen straling. Deze munt heeft als doel het verlangen naar suiker aanzienlijk te verminderen. Het gaf veel mensen de controle terug over hun suikerinname, geen heel pak koekjes meer maar 1 of zelfs helemaal geen. In de supermarkt staan en niet eens meer de gebruikelijke chips of snoepjes willen kopen… Minder suiker innemen kan leiden tot afvallen.

We kunnen het een dieet noemen zonder het innerlijke gevecht, het gevecht met jezelf, je weet dat je het niet moet nemen maar iets drijft je ertoe en dan heb je spijt dat je het hebt genomen.

Feel Good coin girl

WAT DOET DE COIN VOOR JOU?

De FeelGood Coin creëert een krachtig energieveld dat je een goed gevoel geeft en je verlangen naar suiker vermindert. Het helpt je om op een ontspannen manier met zoetigheden om te gaan, zonder die dwingende drang om te veel te eten. De meeste gebruikers ervaren minder of geen eetbuien en kunnen makkelijker suiker vermijden, wat vaak resulteert in gewichtsverlies binnen 3 maanden. We bieden een “niet goed geld terug” garantie voor deze periode.

Feel Good coin

WAAROM ETEN WE ZO GRAAG SUIKER?

Ons brein is gefixeerd op suiker omdat het tienduizenden jaren geleden leerde dat suikerrijk voedsel de overlevingskansen in strenge winters vergrootte. Het beloont suikerinname met dopamine, een “FeelGood” hormoon. Overmatige suikerconsumptie verstoort dit dopaminesysteem, wat leidt tot een verslavend verlangen naar suiker, vergelijkbaar met het effect van sex en drugs. Dit komt doordat suiker, cocaïne en amfetamines dezelfde beloningscircuits in de hersenen prikkelen.

Wat zeggen onze gebruikers?

Minder trek, minder GROTE trek

De eerste drie weken met de coin waren ups en downs in het eten. Uiteindelijk: minder trek, minder GROTE trek, makkelijker om intuïtief te eten (dus het lijf te volgen ipv dooreten vanuit hoofdhonger) en.. weet niet of dat de coin is, maar heb wel een nog hoger level bereikt in zelfacceptatie, dat ik mijn lichaam als heel mooi kan zien en nu dus nog mooier dan voorheen. Mijn doel was vijf kg afvallen, na vier weken zat ik pas op een halve kilo gewichtsverlies, zelfs een paar dagen intermittent fasting hielp niet. De laatste acht weken ben ik gelukkig nog eens 2,7 kilo afgevallen zonder speciale acties. Totaal 3.2kg afgevallen. Ben niet ontevreden.

Hoe werkt de Coin?

Het gepatenteerde metalen binnenwerk in de FeelGood Coin transformeert de negatieve straling tot een natuurlijk sterk energieveld. Het hoofddoel van dit energieveld zorgt ervoor dat jij je goed voelt én dat de hersenen niet meer om suiker vragen. Het beloningssysteem voor het suiker eten wordt als het ware genormaliseerd en daarmee neemt jouw verlangen naar suiker af. Het stemmetje in je hoofd dat zegt dat je nog een koekje of chocolaatje moet pakken is er niet meer. Het gepatenteerde metalen binnenwerk in de FeelGood Coin heeft zich al 3 jaar bewezen in de EMF Health Card. De honderd duizenden gebruikers van deze EMF Health Card ervaren dagelijks geen negatieve effecten van de straling. De FeelGood Coin creëert een ander energieveld dan de EMF Health Card en beschermt je dus niet tegen straling. De EMF Health Card beschermt je tegen straling en de FeelGood Coin verlaagt je verlangen naar suiker. De Coin gebruikt de energie van de bestaande Electro-magnetische velden. De FeelGood Coin bevat dus geen elektronica en is hierdoor onderhoudsvrij en kan levenslang meegaan.

Ik verlangde vaak naar brood, nu niet meer

Eerst de Coin. Ik draag hem al sinds hij binnenkwam. Ik merk dat ik betere beslissingen neem over mijn eetpatroon en dat ik minder eet. Ik heb geen trek meer (ik verlangde bijvoorbeeld vaak naar brood 😬). Ik vind het niet erg als anderen ‘lekkere ongezonde’ dingen eten. Af en toe neem ik een klein hapje voor de smaak en dat is genoeg. Vroeger was ik gek op chips, maar nu niet meer (heel bijzonder). Ik merk ook dat ik veel minder koolhydraten en suikers eet en ik ben me er ineens van bewust dat de combinatie van koolhydraten (behalve groenten) en eiwitten niet goed voor me is. Ik begin een beetje af te vallen, iets wat ik door de overgang niet kon. Ik weet niet hoe het zit met het gewichtsverlies, want ik weeg mezelf niet. Ik merk het aan mijn kleding 😃 Ik merk ook dat ik minder slaap nodig heb (geen idee of dat ook door de munt komt). Met andere woorden, ik ben er heel blij mee 🤩

Waarom willen we zo graag suiker

Waarom is ons brein zo gefixeerd op suiker? Tienduizenden jaren geleden hebben onze hersens geleerd dat als je suikerrijk voedsel at, je meer kans had om een strenge winter te overleven. De hersens hebben vanaf die tijd het eten van suiker beloond met het “FeelGood” stofje dopamine. Op het moment dat suiker je tong raakt, sturen de zoete smaakreceptoren signalen naar de hersens. Er komt dopamine vrij, een “FeelGood” hormoon. Te veel suiker stuurt onze dopamine-huishouding in de war, waardoor mensen steeds rustelozer op zoek gaan naar dezelfde suiker. Op die manier heeft overconsumptie van suiker een verslavend effect op de hersenen. Hoe meer suiker je eet hoe meer dopamine er aangemaakt wordt. Hierdoor ontstaat het krachtige verlangen naar suiker, men wilt beloond worden en zich goed voelen. Datzelfde krachtige verlangen speelt ook bij sex en drugsgebruik. Sex, cocaïne of amfetamines prikkelen hetzelfde beloningscircuit in de hersens als suiker!!
x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security