Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden voor My Wellnessia Health Shop, onderdeel van My Balance Company BV.

Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle transacties van klanten op My Wellnessia Health Shop, een online marktplaats geëxploiteerd door My Balance Company BV. Door een aankoop te doen op My Wellnessia Health Shop gaan klanten akkoord met deze Algemene Voorwaarden.

Toepassingsgebied

Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle producten en diensten die gekocht worden op My Wellnessia Health Shop. My Balance Company BV behoudt zich het recht voor deze Algemene Voorwaarden te allen tijde te wijzigen.

Bestellingen en betalingen

Klanten kunnen bestellingen plaatsen op My Wellnessia Health Shop door producten aan hun winkelwagentje toe te voegen en naar de kassa te gaan. Er kan betaald worden met een creditcard, bankpas of andere betaalmethoden die My Wellnessia Health Shop aanbiedt.

 

Verzending en levering

My Wellnessia Health Shop verzendt producten naar klanten via verzendbedrijven van derden. Levertijden kunnen variëren afhankelijk van de locatie van de klant en de gekozen verzendmethode. My Wellnessia Health Shop is niet verantwoordelijk voor eventuele vertragingen veroorzaakt door het verzendbedrijf.

Retourzendingen en terugbetalingen

Klanten kunnen op My Wellnessia Health Shop gekochte producten binnen 14 dagen na ontvangst retourneren voor volledige terugbetaling, mits het product in originele staat wordt geretourneerd. My Wellnessia Health Shop behoudt zich het recht voor om retourzendingen die niet aan deze voorwaarden voldoen te weigeren.

Garantie

My Wellnessia Health Shop biedt een garantie op producten die op de website zijn gekocht. De garantieperiode varieert afhankelijk van het product en staat vermeld op de productpagina. De garantie dekt materiaal- en fabricagefouten, maar geen schade veroorzaakt door verkeerd gebruik, misbruik of verwaarlozing.

Aansprakelijkheid

My Wellnessia Health Shop is niet aansprakelijk voor schade of verlies veroorzaakt door het gebruik van producten die op de website zijn gekocht. My Wellnessia Health Shop is ook niet aansprakelijk voor schade of verlies veroorzaakt door het gebruik van de website of door onderbrekingen of fouten op de website.

Intellectueel eigendom

Alle inhoud op My Wellnessia Health Shop, inclusief tekst, afbeeldingen en handelsmerken, is eigendom van My Balance Company BV en wordt beschermd door intellectuele eigendomsrechten. Klanten mogen de inhoud van My Wellnessia Health Shop niet gebruiken zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van My Balance Company BV.

Toepasselijk recht en geschillenbeslechting

Op deze Algemene Voorwaarden is Nederlands recht van toepassing. Alle geschillen die voortvloeien uit transacties op My Wellnessia Health Shop zullen worden opgelost door middel van bemiddeling of arbitrage overeenkomstig het Nederlands recht.

Als u vragen of opmerkingen heeft over deze Algemene Voorwaarden, neem dan contact met ons op:

Mijn Wellnessia Gezondheidswinkel
Potgieterstraat 4
6191EA Beer Nederland
E-mail: info@mywellnessia.com

Over ons

My Wellnessia Health Shop is een online marktplaats die verschillende gezondheids- en wellnessproducten aanbiedt. Het is een onderdeel van My Balance Company BV, een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van wellnessproducten en -diensten.

x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security